Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

FW: Διάλυση λίγο πριν την... UEFA

 

 

Feed: tsiliadoros
Posted on: Friday, March 23, 2012 8:22 PM
Author: tsiliadoros a
Subject: Διάλυση λίγο πριν την... UEFA

 

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟ

Στην καταστροφή οδηγείται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μαύρη σελίδα αποτελεί η σημερινή ημέρα στην ιστορία του ποδοσφαιρικού συλλόγου. Σήμερα, σε μια συνεδρίαση που έγινε σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, σύσσωμο το ΔΣ, καθώς και ο Δημήτρης Γόντικας, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

 

Όπως δήλωσε ο κ. Γόντικας στη συνέντευξη Τύπου: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά πλέον δεν υπάρχουν τα ελάχιστα εχέγγυα για να δουλέψουμε. Με αυτές τις εξελίξεις δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας αυτό το διάστημα, την ομάδα και τον προπονητή που κράτησαν την ομάδα όρθια. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, παραιτούμαστε για να ευαισθητοποιηθούν οι ιδιοκτήτες. Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να βρει τον δρόμο του. Οι εξελίξεις θα τρέξουν στις 18 Απριλίου. Τότε θα γίνει, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα, νέα Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου ΔΣ. Είναι προφανείς οι λόγοι που δεν μπορούμε να συνεχίσουμε», προσθέτοντας σχετικά με το θέμα της UEFA: «Έχουν δρομολογηθεί κινήσεις και θα γίνει κάποια προσπάθεια. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια, πλέον απευθυνθείτε στους μετόχους. Το τελευταίο που μπορώ να σας πω ως πρόεδρος είναι ότι θα πάω να μεταφέρω στους παίκτες τις εξελίξεις». 

 

Πλέον λύση αναμένεται να δοθεί στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στις 18 Απριλίου. Αν δεν εκλεγεί ούτε τότε νέο ΔΣ, λύση θα δοθεί από το Πρωτοδικείο!

 

Το χρονικό της... διάλυσης ξεκίνησε όταν τρία μέλη του ΔΣ υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους, Ο λόγος για τους κ. Τζήμα, Λουμίδη και Χατζηνικολάου, που χρεώνονται στον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Στη συνέχεια ακολούθησαν και οι παραιτήσεις όλων των υπόλοιπων μελών του ΔΣ.

 

Τη χαριστική βολή ήρθε να δώσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος ζήτησε να του επιστραφεί το 1,7 εκ. ευρώ που είχε διαθέσει για την ομάδα.

 

Σε τηλεφωνική παρέμβασή του στο ΔΣ, ο Mr MIG τόνισε: «Με την επιστολή μου παλιότερα στον Δημήτρη Γόντικα είχα τονίσει πως τα χρήματά μου ήταν διαθέσιμα για αυτό το συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο και με τον ίδιο πρόεδρο. Από την στιγμή που διαλύεται και δεν μπορώ να διασφαλίσω το πού θα διατεθούν τα χρήματα αυτά, ζητώ το 1.7 πίσω», ενώ ξεκαθάρισε πως θα κατηγορήσει τη διοίκηση της ομάδας για υπεξαίρεση σε περίπτωση που τα έχει δαπανήσει.

 

Ακολούθησε και η απόσυρση των χρημάτων που θα έβαζαν οι Πολέμης και Βασιλακάκης με τη μορφή δανείου.

 

Δεν έλειψαν μάλιστα και οι λογομαχίες με τους κ. Τζήμα και Θανάση Γιαννακόπουλο να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές.

 

Πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος να δοθεί λύση από το Πρωτοδικείο, εφόσον στις 18 Απριλίου δεν καταφέρει η Γενική Συνέλευση του ΠΑΟ να εκλέξει νέο ΔΣ, ενώ ο αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μοιάζει αναπόφευκτος.

 

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δήλωσε κατά την αποχώρησή του από τη συνεδρίαση: «Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στα όρια διάλυσης. Μέσα στο διοικητικό συμβούλιο άκουσα πράγματα ανήκουστα, δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Άλλοι να παραιτούνται, άλλοι ζητούν τα λεφτά τους πίσω, άλλοι για τα επεισόδια και άλλοι για τις ποινικές ευθύνες και κανείς δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Μεγάλη κουβέντα αλλά αληθινή. Η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος τους ήρθε και παραιτούνται τώρα; Δεν μπορεί κάποιοι που θέλουν να λένε ότι είναι καλοί Παναθηναϊκοί να θέλουν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω και άλλοι να παραιτούνται. Μου είναι αδιανόητο μετά από 35 χρόνια στον Παναθηναϊκό να βρεθούμε σε τέτοιες καταστάσεις. Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν. Ρωτήστε τους όταν βγουν έξω για τους λόγους που αποχωρούν»


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου